Beste muziekliefhebbers, beste doe-het-zelvers,

Een oproep en een ‘call for action’ aan de ‘organisatoren’ onder u. Ik ben op huiskamertournee en zoek enthousiaste voortrekkers en fans die vrienden en kennissen willen uitnodigen voor een Tom Wolf concert bij hen thuis. Ik heb nieuw werk dat ik wil laten horen. Ik heb ‘The War of Art’ voor een tweede keer gelezen: een ‘kick in the ass’ voor zij die steeds uitstellen wat ze eigenlijk écht willen doen. En ik probeer een benarde financiële situatie uit te klaren.

Hoe gaat het in zijn werk? De gastvrouw of gastheer brengt een 15-tal, een 30-tal of meer luisteraars samen in haar of zijn ‘muzikaal salon’, huiskamer of tuin. Ik breng een kleine geluidsinstallatie mee – no lo-fi! – en geef het beste van mezelf die avond met een solo-optreden. Ik vraag geen fee of gage maar zal na het optreden ‘de hoed’ laten rondgaan.
Wat mag je verwachten? De set is een collage van songs in een onorthodoxe uitvoering. Nummers gebracht op een akoestische Gibson van 1943, geïmproviseerde elektronische Musik en musique concrète. De set is traag, melodieus en ‘klein’ – ik schrijf doorgaans ‘s avonds als mijn B&B gasten zijn gaan slapen – soms repetitief en monochroom.

Lijkt het jou een prima idee om hiervoor je vrienden op te trommelen, mail mij op mail@tomwolf.be

Bedankt om dit te lezen. Ik stel alle steun bijzonder op prijs.
Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *